Korte blog: de vuilniszak

“Schat, vergeet je die zak niet te verwisselen?” zeg ik op mijn aller aller vriendelijkst. ” Neeeee, ik heb toch gezegd dat ik het zo ga doen” roept hij terug op z’n duidelijk niet-allervriendelijkst. “Oke!!” en ik ga weer verder.

Dan komt hij naar beneden om de zak te verwisselen…dit gaat echter niet helemaal soepel…..want de vuilniszak….zit namelijk volledig vast is de prullebak. Geen beweging meer in te krijgen. ” Je hebt zeker weer lekker door zitten douwen he?” zegt hij. “Ja hij was wel wat vol ja”….zeg ik bescheiden…”maar JIJ zou hem verwisselen’ voeg ik er snel nog even aan toe.

Ik besluit om te helpen om de zak los te krijgen. Met volle kracht trek ik aan de vuilniszak terwijl hij de bak vast heeft. Ineens voel ik beweging en nog voor ik het weet lig ik op de grond, met zak en al! Werkelijk O-VE-RAL ligt troep. Op mij, onder mij, naast mij en nog net niet in mij.

“GATVER!!! zie je nou wat er van komt!!” zeg ik zwaar gepikeerd.” Jij ook altijd met je zak! ” roep ik naar hem.  Dan kom ik tot het besef dat dit er wel heel grappig uit moet zien…en intussen zie ik dat manlief zijn lach ook niet langer meer in kan houden. Dan proesten we het uit! “HAHAHAHA echt erg!!” gil ik door de keuken!

Zeg schat”….zegt hij….”zou je de zak de volgende keer iets minder vol willen proppen, dan beloof ik dat ik hem eerder verwissel.” Ik vind het een goede deal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: