Korte blog: het overhemd

“Schat? Is mijn overhemd al gewassen?” vraagt manlief op een ochtend vlak voordat we de deur uit moeten. Meteen schiet ik volledig uit mijn slof. “Heb je die stapels was gezien? Heb je die stapel strijk gezien? Weet ik veel of jouw overhemd erbij zit. Ik heb een hartstikke drukke week gehad. Verjaardagen, sporten, kadootjes kopen, werken, koken, boodschappen doen…waarom vraag je dat dan precies nu!?
Kijk zelf maar tussen de stapel. Misschien zit ie daar wel tussen. Ik weet het echt niet. Jullie denken allemaal maar dat ik meteen alles gewassen en gestreken heb, maar er zijn nog allemaal andere dingen in huis te doen ook he! Anders ga je voortaan zelf je was maar doen, ben ik van dat gezeur af!!!”

“Ehm…is dat een nee?” vraagt manlief erachteraan…

4 gedachten over “Korte blog: het overhemd

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: