Hello Fresh

Als ik in de buurt van de AH even rustig momentje heb gevonden om een app te beantwoorden, staat er ineens en kerel naast me. In zijn ene hand heeft hij een flesje olijfolie en in zijn andere hand een Ipad. O nee he…denk ik…..een verkoper…

“Goedemiddag sorry dat ik u stoor…ik zie namelijk dat u aan het appen bent… maar bent u bekend met Hello Fresh?
(Zo die durft….)

Ik reageer ” ja dat ben ik….mooi concept maar ik vind het te duur en daarom maak ik er geen gebruik van!” Wat mij betreft was dit het einde van ons gesprek…maar laat ik nou precies het slachtoffer zijn waar hij naar op zoek is….mensen die Hello Fresh te duur vinden…
“Ah! Dat komt mooi uit! Ik hoor namelijk van meer mensen dat ze Hello Fresh te duur vinden en daarom mag ik u vandaag een prachtig aanbod doen! Maar eerst zal ik me even voorstellen” en hij geeft me een hand en zegt zijn naam.

De jongen begint een heel verhaal….over prijzen…keuzes….het zelf samenstellen van menuboxen…vis…vlees…olijfolie…alles komt aan bod…Ik moet toegeven…..hij kan leuk vertellen..maar ik verlies mijn concentratie….EN mijn geduld! Bij mij ben je überhaupt aan het verkeerde adres als je op straat of aan de deur iets probeert te verkopen. Ik hou er gewoon niet van. Als ik iets wil kopen of ergens lid van wil worden, dan regel ik het zelf wel.

Intussen ratelt de jongen nog steeds door. Het duurt en het duurt en ondanks dat ik als hint al ongeveer 15 keer op mijn horloge heb gekeken, gaat hij verder.
Ik besluit om hem te onderbreken..”Meneer ik moet zo mijn kind van dansles halen EN ik moet nog boodschappen doen” zeg ik. Deze man heeft duidelijk geen boodschap aan mijn opmerking en blijft maar informatie zenden! “Meneer wilt u opschieten…ik moet nu écht weg” zeg ik geïrriteerd.

“Nog een laatste dingetje” zegt hij…en weer ratelt hij verder….. waar hij het vandaan haalt…ongelooflijk..het is zelfs een soort van knap! Inmiddels heeft deze man zo mijn grens bereikt dat ik hem het liefst een klap op z’n snuit wil geven met de boodschap” en nu hou je je bek!”
Ik hou me in en probeer het nogmaals…

“Meneer ik vind het een prachtig verhaal en een mooi concept, maar ik kijk zelf wel op de website als ik interesse heb. Ik HOEF uw aanbiedingen niet…ik wil niet meer luisteren naar uw prachtige verkooppraatje…ik wil geen vlees, vis, olijfolie of wat voor toestanden dan ook…het enige wat ik wil is boodschappen doen, mijn kind ophalen, naar huis gaan en mijn heerlijke groente van de LIDL en mijn vlees van de AH opeten, OKE???!!!!!” Ik draai me om en loop weg. Idioot….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: