Belletje lellen

Hoor ik het nou goed…denk ik terwijl ik op zolder de was sta te vouwen….
Ja…de bel….zie je!
Vandaag verwacht ik een pakketje en die wil ik natuurlijk niet mislopen. Ik laat de was uit mijn handen vallen en spurt naar beneden. Als ik de deur open doe zie ik….niemand. Ik loer nog even in de straat…mmm ik zou toch zweren dat ik de bel hoorde…

Ik wandel weer naar zolder en ga verder met het vouwen van de was.

TRINGGGG…..!!
“Godsamme…zie je!”
Wederom neem ik een spurt naar beneden en trek de voordeur open. Er staat niemand aan de deur…., maar in de verte zie ik wel een paar kinderen wegrennen…
“OOO…HAAAHAAAHAAAAAA”….zeg ik hardop…..”belletje lellen….ZO irritant!!”
Tsja ik heb het vroeger zelf ook gedaan Dan is het wel leuk. Maar als je zelf belletjegeleld wordt…is het bloedirritant!

Voor de derde keer probeer ik om mijn stapel was af te vouwen. NEEEE…wéér die bel!!
Ze geven niet op! Omdat ik weet dat het weer de belletjeslellers zijn haast ik me niet naar beneden, maar besluit wel om in de buurt van de voordeur te blijven voor als ze WEER bellen. Ik zal ze krijgen!

Ik ga op mijn knieën bij de voordeur zitten en buk zoveel mogelijk zodat ze me echt niet kunnen zien. Rustig wacht ik af. De vorige keren zat er ook steeds maar een paar minuten tussen, dus ik verwacht dat het ieder moment raak zal zijn.

Dan hoor ik voetstappen….ze komen mijn kant op.
HA! Nu heb ik jullie…denk ik bij mezelf. Enigszins gespannen heb ik de klink van de deur al in mijn handen. Mijn plan: zij bellen aan en ik trek in 1 keer de deur open!
Ik wacht tot de deurbel gaat….

TRING….TRING!!! Met een ruk trek ik, nog half hurkend, de deur open!!!! “EN NOU IS HET AFGELOPEN!! ZIJN JULLIE HELEMAAL BESODEMIETERT!!!!!!” gil ik naar buiten.
Een vrouw met een grote bril en een pakketje in haar hand kijkt mij met verschrikte ogen aan. Meteen steekt ze haar handen naar voren..”een pakketje voor mevrouw Achterkamp!”
Ik spring op…pak met een rood hoofd het pakket aan en bied mijn verontschuldigen aan, maar ze is niet geïnteresseerd in mijn verhaal en loopt zo snel als ze kan weg.

Ik loop naar binnen en plof neer op de bank….dan gaat weeeeeer deurbel…..
Ik laat hem gaan…ik ben er helemaal klaar mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: