Bij de bezinepomp

“Meiden, ik ga nog even snel tanken”, zeg ik tegen de kids, terwijl ik het terrein van de Tango oprijd. De voorste pomp is bezet, dus ik stop bij de achterste pomp. Wat mij direct opvalt is dat de man bij de pomp voor mij ‘not amused’ is. Hij ziet er super gestrest uit. In plaats van dat ik uitstap om te gaan tanken, observeer ik de man. Even kijken wat er aan de hand is.

Er lijkt iets niet te lukken en ineens begint de man ook keihard te schelden en te vloeken! Hij klaagt over dat hij al zo lang heeft moeten wachten en dat het apparaat niet werkt.

Mijn kinderen hebben het bizarre gedrag van de man inmiddels ook opgemerkt en zijn in shock. Met open mond kijken ze naar de hysterische meneer. “Die man is echt eng mam. Kijk nou hoe hij doet! Hij komt toch niet naar ons he? Moeten we dan niet de politie bellen mam? Hij is echt heel erg aan het schelden! MAMMAAAA IK WIL HIER WEG!”

Stiekem wil ik hier weg en wel zo snel mogelijk! Ik vind het helemaal niks met die hysterische idioot voor mij. Omdat ik mijn kinderen niet nog banger wil maken, probeer ik niet te laten merken hoe ik me bij deze situatie voel.

“Nou wat een rare boze meneer he?”, zeg ik op een rustige toon. “Hij is echt heeeeel boos.” , zeg ik. Ik kijk het nog een tijdje aan, maar dan wordt het toch echt tijd dat ik uit ga stappen om te tanken. Ik vind het lastig. Straks gaat hij tegen mij beginnen. Of nog erger, straks komt hij naar me toe!

Ik verman mijzelf en stap uit. Zonder blikken of blozen steek ik mijn pinpas in het apparaat, voer de handelingen uit en begin met tanken.

Intussen zie ik de man voor mij worstelen met de slang van de tank. De slang is te kort om bij zijn tank te komen. Ook dat nog! Hij was al wild, maar nu draait hij helemaal door! Hij pakt zijn autosleutel, verplaatst als een gek zijn auto en gaat tanken. Godzijdank lukt het, maar erg relaxed ziet hij er nog steeds niet uit.

Als de man klaar is pleurt hij letterlijk de slang op de grond, vergeet zijn tankdop terug op de tank te doen en rijdt als een idioot, met gierende banden weg!

Vanaf de achterbank klopt mijn dochter op het raam “MAM! Hij vergeet de dop hahahahaahahah” “Jaaa”, roept de jongste, “die stoute stomme boze meneer vergeet zijn dop!”

Nog enigszins beduusd van het tankavontuur stap ik weer in de auto. Wat heb je toch een rare mensen….

2 gedachten over “Bij de bezinepomp

Voeg uw reactie toe

  1. A valer, esperamos depreender por meio deste projeto
    de intervenção as metas e também objetivos propostos anteriormente, mediante as orientações dadas por
    nós acadêmicos de enfermagem, esperamos bem que os acompanhantes assim como os menores possam sensibilizar-se quanto às informações passadas, contribuindo para a organização da clínica
    pediátrica. https://www.goodreads.com/user/show/64041207-mosegaard

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: