What’s on my mind: Vakantie kilo’s

Natuurlijk zitten ze er aan..Ik ben nog nooit ongestraft teruggekomen van vakantie. En het zijn niet eens de hapjes die het um doen (op elke dag een ijsje na dan), nee het zijn vooral de drankjes. Want wat je thuis zo veel mogelijk probeert te vermijden is op vakantie volkomen normaal. Om 13.00 uur aan het eerste wijntje. Proost!

Ondanks dat mijn kleding op vakantie al steeds een stukje strakker ging zitten, heb ik er geen moment over nagedacht om ook maar iets aan mijn eet-/drinkpatroon te veranderen. Het is vakantie, waarom zou ik?
Maar de koffers waren nog niet uitgepakt, of ik lag al te huilen in de badkamer. 3 kg erbij! Nadat ik een paar keer van de weegschaal af was gestapt en weer op was gaan staan, bleek het toch echt de harde waarheid. 3 kilo!

Nog diezelfde dag, de beruchte weegdag, startte ik uit paniek een streng dieet. Zelf verzonnen & totaal onverantwoord, maar het moest! Een mens doet soms rare dingen. Inmiddels ben ik drie weken verder en weer redelijk op aarde geland. Alle spullen van de vakantie liggen ondertussen weer keurig op hun oude plek (dat mag ook wel na 3 weken), ik eet weer normaal, ik drink zo nu en dan een wijntje en die kilo’s ach ook dat komt vast wel weer goed. Ik hoop dat ik volgend jaar weer de luxe heb om 3 kg aan te komen;)image153

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: