Een nieuwe website

Corona tijd, ofwel…de lockdown. Je kan van alles bedenken om je vrije tijd, die je normaal doorbracht in de kroeg of bij vrienden, op te vullen. De ene gaat aan de klus (mits je je spullen voor de lockdown al in huis had), sommigen zijn druk met het opvoeden van hun #coronahond, er zijn mensen die spontaan aan de diamond painting zijn gegaan (raadpleeg google als je denkt, waar heeft ze het over?), mensen die taarten bakken, mensen die alle films/series van Netflix hebben gezien, mensen die 5 x per dag naar de supermarkt gaan, mensen die 3 x per dag hun huis poetsen en zo zijn er nog tig dingen te bedenken om deze extreem rare dagen door te komen.  Maar er zijn dus ook mensen die denken….laat ik al mijn posts die ik de afgelopen 4 jaar op mijn website heb gezet, waar ik hard voor gewerkt heb en trots op ben, er eens af gooien en even helemaal opnieuw beginnen.  Gewoon met 1 druk op de knop…alles weg…foetsie. Nou tot die laatste categorie behoor ik. Weg oude verhalen, weg tekeningen (al zal ik de meest populaire terugplaatsen, als ik heb uitgevonden hoe het moet..). Gewoon…lekker verfrissend.  Maar gelukkig zijn er altijd nog de naslagwerken, mijn boeken ‘help mama is uit haar vel ontploft (2017)’ en ‘echte moeders smijten met speelgoed (2018)’ en heel heel heel misschien komt er nog een 3e boek aan. Maar als dat zo is, dan meld ik dat vanzelf.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s