Archive

In dit archief bevinden zich (wegens technische redenen) de oudere berichtjes die ik in het verleden op ‘Short Bubbles’ heb geplaatst. Er staan hier dus geen blogs.

Achter de schermen

Ik ben hard aan het werk aan nieuwe blogs & het verder uitwerken van Bibie♥.

1 september 2015

Vandaag is Bibie geboren. Benieuwd wie het is? Kijk dan snel bij de pagina ‘Bibie♥’.


013


Inspiratieloos

Het overkomt iedere blogger…je hebt even geen idee wat je op je site wil delen. Niks doen voelt niet goed. Je bent tenslotte een gedreven blogger. Ik zo’n geval zeg ik…’lezen!’ Ga op zoek naar goede tips voor je sites, bezoek andere blog sites en kijk of je inspiratie kunt halen uit andere verhalen. Of kijk eens of je aan de opbouw van je website nog iets kunt veranderen. Ook dat geeft een goed gevoel. Succes!


Verhaal van de dag

Yess, vandaag (20-8)  was mijn blog ‘de drogist’ het verhaal van de dag op de website 1001korteverhalen.

Wil je hem ook nog (eens) lezen? Kijk dan in mijn archief onder de maand ‘maart’.

Op volle toeren

Sinds ik bedacht heb dat ik mijn website wil uitbreiden, maken mijn hersens overuren. Ik heb een hoop ideeën, maar sommige blijken moeilijk uitvoerbaar te zijn, of liggen toch net te ‘ver’ bij mij vandaan. Ik moet ergens echt gevoel bij hebben, anders lukt het niet. Hartstikke leuk al die mode trends en make-up zooi, maar mij boeit het niet…dus wat in vredesnaam zou ik erover moeten schrijven. Dat zou mij teveel energie kosten.

Nou ik ga nog even verder met brainstormen! Tot Bubbles


Bloggen is durven!

Je moet het maar kunnen…je gedachtes en verhalen op en bloot geven. Maar als je eenmaal over die drempel heen bent, is het zo leuk om te doen. En ineens blijk je veel meer te kunnen dan je van jezelf dacht. Een website bouwen, mooie foto’s maken..het is allemaal niet zo moeilijk…maar je moet er wel even tijd voor vrij maken.


Under construction

Wegens uitbreiding is mijn website momenteel deels ‘under construction’.


Reclame

En zo heel af en toe mag je in een blog best een beetje reclame maken toch? Nieuwgierig? Lees dan mijn nieuwste blog ‘de wasmachine’.


Het valt niet mee..

Bloggen is één ding…maar zelf een site maken, dat valt toch niet mee als je er geen kaas van hebt gegeten. Ik wil van alles wat technisch niet mogelijk blijkt. Heb ik een mooie pagina, blijkt die op je mobiel weer onleesbaar. En zo is er elke keer wat.

Als je echt een goede site wil, dan moet je verstand van zaken hebben! Heb je dat niet…dan heb je misschien een kennis die je kan helpen. Heb je ook geen kennis die je kan helpen…dan kun je altijd je knip nog opentrekken en een professional inhuren. Heb je geen verstand, geen kennis EN geen geld….dan heb je pech! Maar ach…uiteindelijk gaat het om de inhoud van mijn blogs nietwaar?


Het zit er weer op!

Na een paar weken alléén maar leuke dingen doen, genieten van het mooie weer en niet stressen zit het er weer op. Morgen weer aan het werk!

Het goede nieuws….mijn website wordt vanaf nu weer bijgehouden.


vakantie goed

Toe aan vakantie ?

Eigenlijk ben je alleen toe aan vakantie, als je weet dat je bijna vakantie hebt. Want zolang je geen vakantie hebt, ga je gewoon door toch?


O.t.t. of o.v.t.?

Laatst had ik een kleine interne crisis. Ik wist ineens niet meer in welke tijd ik mijn blogs wilde schrijven. Onvoltooid verleden tijd…onvoltooid tegenwoordige tijd…na het lezen van een aantal artikelen ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet uitmaakt in welke tijd je schrijft…als je verhaal tijdtechnisch maar klopt.


letters goedEen eigen domeinnaam

Aangezien ik voor het bloggen nog tig andere hobby’s heb gehad, wilde ik in het bloggen geen geld te steken. Eerst maar eens zien of deze hobby wel stand zou houden. Ik bedoel, de lege canvasdoeken en de bollen wol liggen nog onaangebroken in de kast. En dan nog maar niet te spreken over de haaknaalden en de 3D verf.

Maar na 11 maanden intensief bloggen, heb ik het zojuist aangedurfd. Ik heb mijn eigen domeinnaam geclaimd: http://www.bubblesandblogs.com. Maar wees niet getreurd…als je het oude bubblesandblogs.wordpress.com adres gebruikt, dan kom je ook op mijn site terecht.

Twee nieuwe blogs

Zojuist weer twee nieuwe blogs gepost. Eén genaamd ‘Manneke pies’ en de ander genaamd ‘potje pies.’ Zouden deze blogs iets met elkaar te maken hebben? Kijk snel bij meest recente blogs!

19-7-2015


moe!

Zoveel ideeën! En na een dag met vier kids te hebben doorgebracht, wil ik eigenlijk nog wel iets voor mezelf doen. Maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Ga ik een blog schrijven? Ga ik een eerder gemaakte blog posten? Ga ik het kleine beetje energie wat ik nog heb, gebruiken om mijn pagina te pimpen? Ik weet het…ik ga naar mijn bed!

18-7-2015


Er mag gelachen worden!     profiel bubble

Misschien schrijf ik wel allemaal zottigheid, maar ik ben gewoon een mens hoor. Echt! Je hoeft niet bang voor me te zijn, ik scheld je niet uit (als het niet nodig is), Ik zit echt niet (in tegenstelling tot enkele blogs van mij)  alleen maar aan de wijn, en ik kan heus wel serieus zijn. Maaaar…ik ben van mening, er moet wel gelachen worden! Wist je dat er mensen bestaan die geen gevoel voor humor hebben, die gewoon ALTIJD serieus zijn, en geen enkel grapje kunnen waarderen. Juist bij zulke mensen heb ik altijd de neiging om er toch even iets lolligs tegenaan te gooien…weg met dat serieuze gedoe! Het voordeel dat deze mensen hebben….ze hebben geen lach rimpels (maar wel de look a like van een oorwurm). Nou doe mij maar een paar rimpels dan, gezellig toch!?

17-7-2015

014


The beginning

Waarom ben ik eigenlijk gaan bloggen, vroeg ik mijzelf laatst af. Volgens mij gewoon omdat ik het heerlijk vind om te schrijven. Ik schrijf al jaren, maar zo vanzelfsprekend is het niet. Er zijn mensen, die krijgen het geen eens voor elkaar om een fatsoenlijk appje te schrijven.

Ooit ben ik begonnen aan het schrijven van een boek. Omdat ik de inhoud van het boek toch wel iets te gevoelig & te persoonlijk vond, en ik aan een nieuwe fase van mijn leven was begonnen, wilde ik er niet mee doorgaan.

Toch ben ik altijd wel korte berichten blijven schrijven. In het Hyves tijdperk ben ik destijds begonnen aan een blog. Mijn blog deed het best goed, alleen Hyves deed het wat minder. Tsja dat kan natuurlijk ook.

Verder schrijf ik met regelmaat stukjes voor mijn kinderen. Gaaf toch..voor later! Ik denk dat er heel veel ouders zijn die dat niet doen. Niet omdat de wil er niet is, maar omdat ze OF niks met schrijven hebben OF niet kunnen schrijven.

Ik zeg altijd..op papier ben ik sterker dan als ik je real life voor me heb. Het verwoorden gaat mij op papier gewoon makkelijker af. Op werk probeer ik ook alles zoveel mogelijk per e-mail op te lossen. Helaas is het negen van de tien keer wel zo…dat degene die ik e-mail…juist weer niet zo’n ster is in schrijven, en mij dan gaat bellen met een heel verhaal. Tsja en daar ben ik dan weer niet zo goed in, wat nogal eens zorgt voor miscommunicaties.

In ieder geval geniet ik van het schrijven van mijn blogs! Waar het naar toe gaat mag Joost weten, maar zolang er gelachen wordt, wordt er geleefd nietwaar?

15-7-2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: